klipügy

„Játsszuk gyorsabban, vagy nem…” - így kezdődik az első videóklip 2006-ból. Ha én lennék a szerelmed a címe és Veszprémben vettük fel egy koncerten. Most 2009 február van, és megjelent a második KCS lemez, a tervekről annyit, hogy két klipet akarunk a lemezhez. Az Örökre szívembe zártalak és a Légy szíves című számok a kiválasztottak.

A rendező Péterfy Bori férje (mint a Guy Ritchie a Madonnának…), Merényi Dávid lesz. Az egyiknek biztos. A KCS első lemezborítója is az ő nevéhez fűződik. Korábban egyébként már rendezett klipeket: Péterfy Bori Ópium és a Labamba, valamint a Vad Fruttik zenekar Kemikáliák című számához.

Az a terv (ha nem csúszunk át 2010-be, mint azt Piroska, a világhírű KCS zenekar weboldal szereplője is megjósolta), hogy március elején lennének a forgatások. Figyelem, lehet, hogy tartunk egy szereplőválogatást! Jelentkezni Ábelnél lehet: az egész alakos képeket és a telefonszámokat már most gyűjti…

Na, majd jelentkezem klipügyben, addig is jó lemezhallgatást!

Rezső

A bejegyzés trackback címe:

https://orokre.blog.hu/api/trackback/id/tr39945092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mily 2009.02.19. 19:07:11

Rezső!
végre olvasok tőled kettőnél több mondatot! aszondják a többiek, hogy jól írsz, Rajta! Palinta. ja az hinta bocs, lényeg h írj mééég :)

mily 2009.02.19. 19:29:03

ja, és még az, hogy az a Veszprémben felvett klip nagyon ott van. Főleg mert én is ott voltam :-p

meg egy őrült gáz-oló is, ejj
süti beállítások módosítása