meg legyen világbéke

hogy bizonyítsuk, mennyire kúlak vagyunk, meg mennyire környezetbarátok, és mennyire odafigyelünk Földanyára, meg mennyire fontos volt nekünk is a Föld órája (bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem mertük egy órára próbára tenni a közönség megtisztelő figyelmét, és csak néhány percig volt áramszünet), szóval néhány fotó a hétvégi alsópáhoki koncertünk egy kis epizódjáról, mikor is a művházban megszüntettük az áramellátást, és a közönség támogatásával előadtuk a Kispál zenekar  "Kapcsolj le mindent" című szerzeményét, kiderült, hogy a Föld még megmenthető, és ha mi már nem leszünk, sokkal sötétebb lesz éjszaka (kivéve telihold), és a maradék emberek biztos többet fognak félni, és nem lesz villanygitár. emiatt kicsit fáj, de hát nem lehetünk ennyire önzők, ha a kismadarak meg sokkal vidámabban porfürdőznek majd.

Lovasi
 

A bejegyzés trackback címe:

https://orokre.blog.hu/api/trackback/id/tr641035714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rockon 2009.03.30. 19:30:48

szomorú lettem, hogy sem voltam...
milyen hangulatos lehet tömegesen üregbe húst temetni...! :D

Barbara.. 2009.03.30. 19:37:22

Már megint az az undorító gonoszság ami belőlem árad, de nemár, hogy itt van koncert, Kecskeméten meg nincs... :(

Pamiii 2009.03.30. 20:29:01

igeeen. én ottvagyok az első sorbaaan! :D elképesztő volt a koncert.. meg minden.. nagyon nagyon.. életem legszebb másfél órája. KÖSZÖNÖM! a többi kép fent lesz valahol?

kiscsillag zenekar 2009.04.10. 22:21:19

@Pamiii: ennyi képet kaptunk a misitől, aki kedves. ha lesz még, akkor persze! itt!
süti beállítások módosítása